Thuis Producten3 zijverbindingszak Verpakking

Aardbei 3 Zijverbindingszak die Kleine Douane Gedrukte Hitte verpakken - verzegel Zakken

Certificaat
China Qingdao Zhenchang Industry and Trade Co., Ltd. certificaten
China Qingdao Zhenchang Industry and Trade Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Een aardig bedrijf en zeer professioneel aan de plastic verpakkende zakken.

—— Nurullah Uzun

Wij werkten vele jaren aan Zhenchang samen zijn een goede partner voor plastic pakket, vertrouwen op u goede zaken zult hebben.

—— Danilo

Ik ben online Chatten Nu

Aardbei 3 Zijverbindingszak die Kleine Douane Gedrukte Hitte verpakken - verzegel Zakken

Aardbei 3 Zijverbindingszak die Kleine Douane Gedrukte Hitte verpakken - verzegel Zakken
Aardbei 3 Zijverbindingszak die Kleine Douane Gedrukte Hitte verpakken - verzegel Zakken Aardbei 3 Zijverbindingszak die Kleine Douane Gedrukte Hitte verpakken - verzegel Zakken

Grote Afbeelding :  Aardbei 3 Zijverbindingszak die Kleine Douane Gedrukte Hitte verpakken - verzegel Zakken

Productdetails:
Plaats van herkomst: Qingdao, China
Merknaam: ZHENCHANG
Certificering: ISO9001, BRC, QS
Modelnummer: Zc-PACK071
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000 stukjes
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Karton & pallet
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 200000 PCs/dag

Aardbei 3 Zijverbindingszak die Kleine Douane Gedrukte Hitte verpakken - verzegel Zakken

beschrijving
Afdichting & Handle: Hitte - verzegel, drie kanten die met scheurinkeping of ritssluiting worden verzegeld Bestel op maat: Accepteren
Oppervlak en lossen: Gravuredruk Materiaal: Gelamineerd Materiaal, plastiek
formaat: Op maat Materiële structuur: PET/AL/PE
Gebruik: Voedsel kleur: aangepaste kleur
Hoog licht:

hitte - verbindingsvoedsel verpakking

,

3 zijverbindings vlakke zak

Hoog - kwaliteit 3 de zij het verzegelen hitte van het de aardbeivoedsel van de verpakkingszak - verzegel zak

 

De three-sided ritssluitingszak is in de vorm van een zak met een ritssluiting bij de verbinding, die voor mensen geschikt is te dragen.

 

In veel gevallen, vergen three-sided verzegelende zakken vacuüm verpakking, en deze reden is ook zeer gediversifieerd. Soms kan het zijn voedsel te verhinderen slecht te gaan, en soms moet het enkel de houdbaarheid langer maken. Vacuüm verpakking die hoofdzakelijk wordt gebruikt om al lucht te halen uit de verpakkende zakken en dan hen te verzegelen, zodat de zakken altijd in een hoogst gereduceerde druktoestand zijn.

 

 

FAQ

1. Waarom kies flexibele verpakkende zakken?


Stand-up zakken, vlakke bodemzakken, zijhoekplaatzakken zijn ideaal want van vandaag consumenten op-de-ga, en materiële besparingen in vergelijking met de stijve verpakkingsopties zoals dozen, gevallen, blikken, glasflessen, enz. verstrek.

2. Welke toepassing wordt de flexibele verpakkingszakken gerealiseerd voor?

De flexibele verpakkende zakken met inbegrip van tribune op zakzakken, zijhoekplaatzak, het vakje van de blokbodem zak en ambachtdocument zak die van polymeer of document laminaten worden gemaakt kunnen voor voedsel en oneetbare pakketten, van droge vulling van korrel, particulate, poeder, bloem aan vloeistof worden gebruikt met inbegrip van wijnen, geesten, drank, melk, en oneetbare verpakking van meststof, detergens. Voor retort-voedsel doel, de zak van de retortzak geschikt voor 135℃cooking van 30mins in de hete aseptische toepassing van het voedselproces van klaar is om maaltijd, voorbewerkte vlees en zeevruchten te eten.

3. Kunnen de stand-up zakken voor vacuüm verpakking worden gebruikt?

Ja, is de Vlakke zak niet het enige zakformaat. Sommige flexibele plastic zakken kunnen voor vacuümvoedsel verpakking met inbegrip van tribune op zak, zijhoekplaatzak en vlakke bodemzak van clear/co-uitgedreven of multi-ply laminatenkunststof worden gebruikt.

4. Biedt u flexibele zakken aan voor bevroren droog vlees?

Ja, moeten de zakken van de bevroren voedselzak duurzaam, luchtdicht zijn, bij lage temperatuur en punctuur-bestand weerstaan. Wij gebruiken polyethyleen, pp, PET-folie met speciale meta-additieven om duurzaamheid bij lage temperaturen te bereiken.

5. Kunnen de verpakkende zakken voor me worden aangepast?

Ja, voorzien wij een brede waaier van vrij opstaand zakzakken van douanegrootte, formaten, materialen, druk en geschikte eigenschappen.

7. Kent u FSMA-verordeningen?

Ja, is het Akte van de Voedselveiligheidmodernisering belangrijk voor voedsel verpakkingstoepassingen. Wij zijn geëngageerd aan gebruik van de maagdelijke grondstoffen van de voedselrang die goedgekeurd FDA zijn en andere verordeningen voor pakketten in contact met voedsel overeenkomstig Europese verordeningen, richtlijnen, zoals zoals BRC ontmoeten.

Voorts hebben wij good manufacturing practice en QS, wordt elke stap van het werkproces strikt geïnspecteerd om de premiekwaliteit van eindproduct te verzekeren.

9. Wat zijn twee verschillende types van stand-up zakken?

Één type is doypacks of de doy typezakken met een bodemhoekplaat die in een ovale vorm wordt verzegeld, het andere type is de verbinding of de ploegbodemzak van K waarin de gevouwen bodemhoekplaat op vier hoeken wordt verzegeld om zelfstandige tribune op bodem te vormen. Beide twee types kunnen het rechte betekenen merkvertoning houden.

10. Welke dienst aan biedt u wanneer het plaatsen van een orde?

Wij kunnen een volledige servicepack aanbieden van materiële techniek, douanedruk, zak het omzetten, verpakking en het verschepen. Één van de belangrijkste verleende dienst is douanedruk.

11. Wat is omgekeerde druk?

De meeste gelamineerde plastic zakken zijn gedrukt door middel van omgekeerde druk. De omgekeerde druk is het proces om aan de achterkant van een duidelijk substraat te drukken. In het volgende proces, zal de druk tussen het buitensubstraat worden geklemd en de rest van de structuur, het aanbieden schaaft en chemische migratieweerstand. Wanneer het buitensubstraat aan de rest van de structuur wordt opgezet, zal het juiste lezing zijn.

12. Wat is uw levertijd voor stand-up zakken?

Wij werken hard om materialen aan u te krijgen wanneer u hen nodig hebt. Gelieve te laten ons de dienstteam uw chronologie kennen en wij zullen met u werken. Over het algemeen, op nieuwe orden, zijn de levertijden 2-3 weken en op herhalingsorden 1-2 weken. De grondstoffenbeschikbaarheid kan deze tijdsbestekken beïnvloeden.

13. Wat pouching de tol? Keurt u tol pouching orde goed?

Tol pouching is wanneer de verpakkende film wordt geleverd aan ons voor zakvervaardiging.

Ja. Tevreden om ons de dienstteam te contacteren om uw tol pouching project te bespreken.

14. Kunt u steekproeven van premadezakken verstrekken?

Ja, hebben wij een grote verscheidenheid van premadezakken dat wij steekproeven kunnen verzenden van, zoals ritssluitingszakken, schuifzakken, gespoten zakken (die ook als onderdeelzakken worden bekend), duidelijke stand-up zakken, stand-up zakken met vensters, vormden stand-up zakken, 3 zijverbindingszakken, en onze innovatieve Klaar giet de zakken van het kraan-en-klieronderdeel. Wij verlenen zakprototyping ook de diensten.

 

Aardbei 3 Zijverbindingszak die Kleine Douane Gedrukte Hitte verpakken - verzegel Zakken 0

 

 

Contactgegevens
Qingdao Zhenchang Industry and Trade Co., Ltd.

Contactpersoon: Eric

Tel.: +86-156 9443 0716

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten